Anders och Måns nya föreställning utökas med fler datum!
24 Jan

Intresset för Anders & Måns kommande föreställning Primater med topplån – Anders & Måns försöker förstå sin samtid är mycket stort och därför utökas vårens turné nu med 4 st nyinsatta datum. De städer som det blir extraföreställningar i är; Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund.

TV-, radio- och scenprofilerna Anders Johansson och Måns Nilsson har under flera år roat sina fans med underfundiga och kluriga funderingar i program som Så funkar det!, Anders och Måns och Fråga Anders och Måns. De har också synts i SVT:s julkalender och på stand up-scener, som programledare och i egna humorserien Succéduon på TV.

I början av mars 2013 är de båda redo att sjösätta sitt senaste gemensamma projekt: Primater med topplån – Anders & Måns försöker förstå sin samtid. Det är en humorshow i två akter som har premiär den 7 mars i Malmö. För regin står Adde Malmberg och för den nyskrivna musiken svarar Karin Turesson, som också finns med på scen. Därefter väntar en nästan två månader lång turné i hela landet.

Showen kretsar kring vardagliga och skruvade funderingar med avstamp i vår samtid; Om hur utvecklingen går fort men evolutionen långsamt; om hur primaten i oss reagerar när kaffekapselmaskinen strular och om hur vi har blivit så sociala att vi inte längre pratar med varandra. Vår inre apa har en central roll, liksom nu & då och utveckling & teknik. Det blir en hoppfull föreställning om varför samma människor som uppfinner rymdraketer och ultratunna flytvästar också beter sig som neandertalare.

Primater med topplån är Anders och Måns turnédebut och därmed också första gången de har möjlighet att träffa sin publik live i hela landet. Läs mer och se turnéplan här.