Är du vår nya kollega?
4 Sep

 

Anagram söker världens bästa redovisningsekonom

 

Anagram expanderar och vi söker därför en redovisningsekonom till vår koncernövergripande nivå, där varierande och stimulerande utmaningarna väntar! Om du gillar att ta ansvar för helheten, utveckla effektiva rutiner och gärna håller flera grytor kokande samtidigt, kan du vara den vi söker!

 

Anagram är ett oberoende produktionsbolag verksamt inom film, TV, livescenen samt möten och event. Genom förvärvet av Pocket Entertainment sommaren 2013 levererar vi också digitala produktioner för den nya tidens mediespelare, såsom surfplattor och mobiltelefoner. Vår bas är Lund men finns tack vare Pocket Entertainment också i Stockholm och vi jobbar med produktioner i hela landet och utomlands. Med stort engagemang, nyfikenhet och en rejäl portion nyskapande samarbetar vi med de bästa kreatörerna, manusförfattarna, regissörerna, och produktionsteamen som finns att hitta.

 

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och söker därför en redovisningsekonom som är redo att anta en stor utmaning.

 

Som vår redovisningsekonom blir du huvudansvarig för redovisningen för alla bolag i koncernen. Du kommer att ingå i ett team bestående av ekonomichef och produktionsekonom. Rollen är bred och innehåller såväl grundläggande som mer kvalificerade uppgifter; du kommer att arbeta med hela kedjan från verifikation till officiell årsredovisning och intern rapportering.

 

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom redovisning och som självständigt kan upprätta månads- och årsbokslut. Du har med fördel arbetat på ett mindre bolag eller på en redovisningsbyrå med redovisning från ax till limpa, men känner dig redo att själv ta ansvar för helheten.

 

Vi behöver dig som är nyfiken, ansvarstagande, noggrann och strukturerad. För att trivas hos oss bör du även vara jordnära, prestigelös och en god lagspelare.
Vi erbjuder dig en stimulerande och inflytelserik roll i en växande mediekoncern. Vårt fina nybyggda kontor ligger på Ideon i Lund, och vi lägger stor vikt vid våra medarbetares trivsel.

 

Tycker du det här låter intressant? Välkommen med din ansökan snarast
till ansokan@anagram.se. Urval sker löpande, sista ansökningsdag är 2013-09-22.