Festivalen är här!
26 Aug

Imorgon smäller det! Onsdagen den 27e augusti har äntligen kommit och det betyder starten på Lund Comedy Festival. Över 200 artister anländer till Lund och elva olika scener runt omkring i stan kommer att fyllas av förväntansfull och skrattande publik under fyra dagar.

 

Invigningen av festivalen hålls på Sparbanken Skåne Arena klockan 18:30 och därefter rullar vi igång. Många stora namn och flera intressanta nykomlingar gästar oss i år. Alla bjuder på sin tolkning av humor och här kommer finnas något för alla. Stand up, föreställningar, musik, tävlingar, podcasts och mycket mycket mer. Du kan läsa hela vårt program här.

 

Utöver alla föreställningar kommer det att ske flera roliga aktiviteter på och omkring vårt festivalområde. Området är på Stortorget mitt i centrala Lund där vi nu har satt upp ett tält, i vilket du bland annat kommer kunna äta god mat från M.E.A.T., lyssna på bra musik och mingla med trevliga människor. Läs mer om vad som händer på festivalområdet här. 

 

När du vill köpa biljetter, få svar på frågor eller införskaffa en snygg t-shirt är du mycket välkommen till Stadshallen. Här kan du hitta det mesta och vi hjälper gärna dig med att få svar på frågor eller kanske tipsa dig om en föreställning du skulle tycka om.

 

För mer information kan du snabbt gå in och kolla på vår hemsida för festivalen lundcomedyfestival.com
Glöm inte att följa oss på Instagram och Twitter för mer uppdateringar @lundcomedy och använd gärna vår hashtag #lundcomedy för att dela din festivalupplevelse med andra!

 

Vi ses imorgon!