Intresseklubben säsongsstartar på lördag 22/8
19 Aug

Se när Anders Jansson förklarar för William Spetz vad ”teabagging” är! Kolla in Pernilla Månsson Colts reaktion när William kallar henne för ”pigg tant”. På lördag 22 augusti är det säsongspremiär för Intresseklubben kl 21 på SVT1. I säsongspremiären möter vi även Babben Larsson.

Intresseklubben är inne på sin fjärde säsong och bokstaven D. Totalt blir det åtta program fullspäckade med fantastiska fakta och garanterade garv, levererade av en härlig blandning komiker och ämnesspecialister. Vi kommer bland andra att träffa Clara Henry, Johan Glans, Jesper Rönndahl, Babben Larsson, Stefan Holm och Lina Thomsgård, för att nämna några. Allt under ledning av Johan Wester, precis som vanligt.
– Jag tycker att det är den roligaste säsongen hittills, berättar Johan Wester. Det har blivit en kul blandning av gapskratt och verkligt intressanta fakta. Tidigare hade jag ingen aning om varför danska barn är sämre på matte eller att det faktiskt finns ett helt vansinnigt medicinskt bevisat sätt att bota hicka.

Vad: Intresseklubben säsong D
Med: Några av landets mest uppskattade komiker och experter samt programledare Johan Wester och Anders Jansson (ständig panelmedlem)
Var: SVT1, åtta lördagar kl 21 med start 22 augusti.
Medverkande i första programmet den 22/8: William Spetz, Babben, Pernilla Månsson Colt.