Jansson & Westers podcast ”Nyfikat” tillbaka för en andra säsong, nu med liveinspelningar
13 Mar

Den populära podcasten ”Nyfikat”, med Anders Jansson och Johan Wester är snart tillbaka. Vårsäsongen innehåller tio avsnitt, varav sex stycken spelas in inför livepublik på Grand Hotel i Lund. Biljetterna till liveinspelningarna släpps imorgon 14/3.

 

-Jag har varit nyfiken hela livet och det har vidgat och fyllt på min kunskap, inte bara om företeelser och andra personer, utan också om mig själv. ”Nyfikat” är oerhört kul att göra och förhoppningsvis bjuder den på lite nya perspektiv och kul lyssning, säger Johan Wester.

 

I ”Nyfikat” träffar Anders och Johan en för dem okänd gäst som bjuder på fika. Efter inledande frågor och gissningar om gästens yrke/hobby skapas ett humoristiskt samtal som drivs av nyfikenhet kring gästens kunskap och perspektiv. Det brukar bli nya termer, fria associationer och många intryck. Och säkerligen en hel del ny klokskap, kunskap –  och galenskap.

 

-Vi har ingen aning om vem det är som kommer in i studion eller vad de jobbar med. Det absurda och hisnande möter det jordnära. Där trivs jag som bäst. Ska bli superkul att live-podda inför publik, säger Anders Jansson.

 

”Nyfikat” sändes första gången våren 2015 och blev snabbt populär. Bland gästerna fanns då bland annat en polis, en wrestlingdomare, en ballongförare och en filosof. Nu väntar alltså en ny omgång gäster som vi ska få känna lite närmare genom deras yrken och intressen.

 

Fakta, Nyfikat

Vad: Podcasten ”Nyfikat”

Med: Anders Jansson och Johan Wester samt en ny gäst i varje avsnitt

När: Inspelningar inför livepublik: 30/3 kl 18 och kl 20. 19/4 kl 18 och kl 20. 24/5 kl 18 och kl 20. Utöver detta spelas också fyra avsnitt in i studio, utan publik. Samtliga tio avsnitt läggs ut på måndagar med start 3/4.

Var: Inspelningarna inför livepublik sker på Grand Hotel, Piratensalen

Biljetter till liveinspelningarna: ticketmaster.se och anagram.se

 

Mer information & biljetter här