Karin Winther ny kreativ chef och producent på Pocket Entertainment
25 Okt

Stockholmsbaserade Pocket Entertainment, sedan i somras en del av produktionsbolaget Anagram, rekryterar Karin Winther till tjänsten som kreativ chef och producent.

Karin kommer närmast från hyllade SVT-serien ”von Svenssons kläder” och har vid sidan av sina många programledaruppdrag på SVT (bla Hype, Fashion och Kulturnyheterna) även arbetat som inslagsproducent och kvällsredaktör.

 

Sedan ett par månader har Pocket Entertainment också ny VD i Elin Sandström Lundh, tidigare Head of Production på samma bolag.

 

– Vår affärsidé grundar sig på ett kvalitativt innehåll och kreativa medarbetare vilket gör att Karin Winther passar väldigt väl in hos oss, säger Elin Sandström Lundh, VD på Pocket Entertainment.

 

– Jag ser verkligen fram emot det här – Pocket Entertainment är just nu inne i en spännande utvecklingsfas och är ett bolag som ligger i frontlinjen för digital tv-produktion. Tillsammans med ett så gediget företag som Anagram känns det klockrent. Det är verkligen ett drömjobb, kommenterar Karin Winther.

–      Detta är ett steg i helt rätt riktning för hela koncernen, säger Mats Alders, CEO på Anagram. Vi fortsätter att bygga våra tre bolag med de bästa medarbetarna och vill med det naturligtvis vinna ytterligare marknadsandelar.