Primater med topplån – ett skrattretande julklappstips
14 Dec

Det blev succé direkt när komikerduon Anders Johansson och Måns Nilsson bjöd på testföreställning av nya showen Primater med topplån – Anders & Måns försöker förstå sin samtid. Ett fullsatt Månteatern fick följa Anders och Måns funderingar kring en utveckling som går fort, men en evolution som går långsamt, och om hur primaten i oss reagerar när nya kaffekapselmaskinen strular.

Urpremiären går av stapeln den 7 mars på Slagthuset i Malmö, och följs av en turné Sverige runt, med avslutning på Södra Teatern i Stockholm. Biljetterna är hett eftertraktade, så försäkra dig om en plats redan nu.

Gör som Anders & Måns själva föreslår och ge bort en biljett till showen i julklapp. De är säkra på sin sak: ”Din gammelmormor kommer att älska Primater med topplån och du flyttas upp i testamentet och får ärva ett sommarhus i Kaliningrad.”

Lördagen den 15 december har du möjlighet att träffa dem kl 10.30 – 12.30 på Biljettbyrån i Lund och 14.00 – 16.00 på Folk å Rock i Malmö där dom signerar  biljetter och rimmar. Så passa på att träffa två primater med topplån!