Tredje biljettsläppet till Lund Comedy Festival fredagen den 22 maj kl 12.00
25 Maj

Programmet för Lund Comedy Festival 2015 börjar anta sin slutgiltiga form och fredag 22 maj släpptes nära 40 nya föreställningar till Lund Comedy Festival 2-5 september i det tredje biljettsläppet. Här trängs välkända ansikten med nya namn så passa på att blanda dina favoriter med något nytt och spännande!

 

I fredagens biljettsläpp hittar du Babben Larssons föreställning Här kommer Babben!, Anna Blomberg tar dig med in i sin värld av karaktärer och personligheter och Johan Glans delar scen med Johanna Wagrell och Niklas Andersson i en stand up x3. På den internationella sidan är Pajama Men tillbaka, danska stjärnskottet Sofie Hagen står på Lund Comedys scen för första gången och det norska humorproduktionsbolaget The Comedy Box dyker upp i ett samarbete med både svenska och norska komiker. I år kan vi dessutom presentera samarbeten med några utav Sveriges bästa humorklubbar, som tar med sig sina koncept till festivalen. MACK, Malmö Comedy Klubb, som blivit vald till Sveriges bästa humorklubb flest gånger i Sverige hälsar på igen, Lunds Humorfalangen med Erik Börén i spetsen byter scen från Mejeriet till Lundias Källare, English Comedy Explosion från Malmö bjuder på internationella och svenska favoriter och Malmös hemligaste humorklubb Stå Upp Under Jord gästar festivalen för första gången. Dessutom kommer den feministiska humorklubben Stand Up Yours ner från Stockholm med Pernilla Hammargren och Amanda Lindholm.

 

Nytt för i år är att Lund Comedy Festival i samarbete med Sveriges Radio i P3 bjuder på radiobio med humorprogrammet Mammas Nya Kille på Filmstaden – som på bio, fast bara för öronen!

 

För mer information om alla släppta föreställningar, besök Lund Comedy Festivals hemsida här

 

Biljetter till alla släppta föreställningar hittar du här

 

 

Har du frågor om dina biljetter, kontakta Anagrams biljettkassa på 046-540 98 98

Öppettider mån-fre 09-15