#CAFEDEPARIS

I ”#CAFEDEPARIS” bjuder bloggaren och programledaren Daniel Paris hem den nya generationens superkändisar för att hänga, stöka runt och laga mat i hans pyttelilla kök på Södermalm i Stockholm.

 

Klarar nyss hemifrånflyttade William Spetz av att kläcka ett ägg? Varför har Oscar Zia falukorvsfobi? Och hur ligger det till med Kenzas skills i köket? Mitt i kökskaoset får vi lära känna våra kära gäster närmare: vilka är de på andra sidan skärmen, bakom det perfekta Instagramfiltret? Vad gör dem osäkra? Hur hanterar de näthat och prestationsångest? Och hur gick det till när de blev kända?

 

Det blir mysigt hemmahäng, skratt och ett rasande tempo när Youtube-stjärnor, bloggdrottningar, artister och skådespelare röjer runt i Daniels minikök. Maten? Sjukt enkla rätter för alla som vill testa på att laga enkel, god och billig mat – kanske för första gången.

 

Gäster

William Spetz, Kenza Zouiten, Oscar Zia, Nellie Berntsson, Nicole Falciani, Sandra Beijer, Ellen Bergström, Isa, Amy Diamond, Michaela Forni, Anty, HanaPee, Lisa Ajax.

Se avsnitten här:

Premiär 18 november

SVTPLAY

Produktionsinformation

Kontaktperson