Johan Glans

Om föreställningen:

Efter två hektiska år som skådespelare i teatersuccén Spamalot och den efterlängtade långfilmen Kvarteret Skatan reser till Laholm återvände en av landets mest populära och prisbelönta komiker till sin favoritplats: En scen med en mikrofon och klassisk stand up på menyn. I World tour of Skandinavien tog Johan Glans med sig helt nyskrivet material till Norge, Finland, Danmark och Island innan det var Sverigepremiär den 10 oktober i Halmstad. Därefter följde en lång turné över hela landet ända fram till våren 2013. Nu ger han en extrashow där alla biljettintäkter går oavkortat till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. Läs mer om World Tour of Skandinavien här.

Alla biljettintäkter från denna extraföreställning av Johan Glans World Tour of Skandinavien går oavkortat till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden.

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som samlar in pengar till förmån för barn och ungdomar med cancer. Under en vecka i juli cyklar över 1000 cyklister från Sverige, Danmark och Finland till Paris. Alla med ett gemensamt mål. Att kämpa för livet!

www.facebook.com/TRMalmo
www.johanglans.se
facebook.com/Johan-Glans

Speltider

26 juni 20.30 Palladium Malmö.  – SLUTSÅLT
4 juli    20.30 Ystad Saltsjöbad.  – SLUTSÅLT

 

Genre: Stand up
Längd: ca 90 min utan paus
Rek ålder: Från 10 år

Produktionsinformation

Av och med Johan Glans
Genre: Stand Up, humor
Rekommenderad ålder: Från 10 år
Längd: 90 minuter utan paus

Team
Projektledare Anagram: Petra Forsberg

Produktion
Arrangör: Team Rynkeby Malmö 2013 till förmån för Barncancerfonden
Samproducent: Anagram

Kontaktperson