Till häst genom Västerbotten

Olof Wretling och Sven Björklund från humorgruppen Klungan fortsätter sin omåttligt populära turné med Till häst genom Västerbotten och den 18 februari kommer de till Lund.
Till häst genom Västerbotten är Sven och Olofs resa (till häst) på jakt efter länets muntliga berättartradition. Ur resan föddes både en bok och en omåttligt populär föreställning.
– Vi upptäckte massor av nya spännande saker i arbetet med boken och föreställningen. Blanda annat att Åsele var först med att ha en dödsklinik och att inaveln i Västerbotten länge ansågs vara extra arbetsför, säger Olof Wretling och Sven Björklund.

Biljetter

Tors 18/2 2016

Biljetter: 350 kr/st

Köp dina biljetter här

 

I biljettpriset ingår boken Till häst genom Västerbotten av Sven Björklund och Olof Wretling.

Möjlighet till signering finns efter föreställningen.

Om

Sven och Olof utgör ena halvan av humorgruppen Klungan som satt upp ett tiotal kritikerrosade föreställningar i Umeå och runt om i landet på turné med Riksteatern och Södra teatern. Vi som är trogna fans har kunnat följa dem i Mammas nya kille (P3) och Ingen bor i skogen (SVT). Olof medverkar i årets julkalender ”Tusen år till julafton.” och i barnprogrammet Pappas pengar spelar han huvudrollen som den bortskämde sonen Bröli.

Pressröster

Det är drastisk humor och tidvis på en genial nivå.
Örnsköldsviks Allehanda
Det hela är snudd på genialiskt faktiskt
Västerbottenskuriren
Riktigt underhållande resa genom Västerbotten och våra inrotade vanföreställningar
Västerbottens Folkblad

Produktionsinformation

Kontaktperson