Johan Glans ger extraföreställningar för Barncancerfonden
3 Jun

Nu ger Johan Glans extraföreställningar av succéshowen World tour of Skandinavien till förmån för cancersjuka barn.

Det är skönt att uppträda för välgörenhet. Då känner publiken att de gör nåt meningsfullt även om mina skämt suger.” säger Johan Glans

Succéshowen World tour of Skandinavien har gått för utsålda hus under hösten och våren. Johan Glans kommer att ge två extra föreställningar av showen i början av sommaren för att hjälpa till att samla in pengar i kampen mot barncancer. Det gör han i samarbetet med Team Rynkeby. Alla intäkter går till Team Rynkebys insamling till förmån för Barncancerfonden.

 

”Egentligen var jag ju klar med klar med World tour of Skandinavien. Jag gjorde sista föreställningen i mars. Men så kom idén upp att göra två extra föreställningar och ge biljettintäkterna till Barncancerfonden. Och det var ju en jäkligt bra idé”, säger Johan Glans.

 

Föreställningarna är 26/6 på Palladium i Malmö och 4/7 på Ystad Saltsjöbad. Mer information om eventet och biljetter finns på www.anagram.se

Mer info: www.team-rynkeby.se, www.facebook.com/TRMalmo

Kontaktperson: Johan Wahlström, 070-9710800

 

Team Rynkeby Malmö arangeras föreställningen i samarbete med Johan Glans, Anagram, Actor, Musik i Syd, Paddy’s, Palladium och Ystad Saltsjöbad.