Må underbart med Tiffany

Väldigt många har väl någon gång undrat hur Tiffany egentligen gör för att må så bra, ha ett så bra liv och se så bra ut? Dock så finns det ju bara en Tiffany Persson och alla måste hitta sin egen väg till lyckan. Genom att testa alla metoder som finns – renande juicer, karate, KBT, jakt i det fria, mindfullness osv – tar Tiffany det bästa från allt och sätter ihop en egen metod, som funkar för alla; Tiffanymetoden!

 

Självfallet gör Tiffany inte detta bara för att vara snäll, det här ska förstås bli business. En bok, en klädkollektion, en dippsås… Men hon börjar med TV-serien Må underbart med Tiffany!

 

Först ska Tiffany bara fixa lite starta-eget-kapital på Arbetsförmedlingen samt hålla en audition för tjänsten som ’personal assistent’ som Tiffany kommer att behöva i sitt arbete med Tiffanymetoden.

När Tiffany väl hittat sin assistent Irina bär det av ut i landet för att testa på allt från att umgås med en massa golder retrievers på landet och detoxa kroppen från gifter till att testa på stenåldersmetoden, på riktigt.

AVSNITT

Se avsnitten på SVT Play här

Medverkande

Må underbart med Tiffany är den andra säsongen om Tiffany på SVT Play och produceras av Anagram. Tiffany Persson spelas av Anders Jansson och hennes assistent Irina av Kristina Keyyo Petrushina.

Produktionsinformation

Kontaktperson